OSRAM ECG - perfekt kombinasjon for langvarig energieffektivt lys

Fremtidssikker med erfaring fra mer enn 800 millioner installerte OSRAM ECG

Vi leverer i dag hva fremtiden krever. Nye og innovative systemer med et bredt spekter av mulige bruksområder. Eksempel: Forskjellige lumenverdier i samme armatur. Dette halverer antallet armaturtyper og forenkler armaturhåndtering for OEM, forhandlere og brukere.

Perfekt kombinasjon

Du kan forvente mer enn bare forkopling. Du kan forvente et perfekt system. Som en av verdens to ledende leverandører av ECG og lyskilder, kan OSRAM tilby deg perfekt matchede høykvalitets ECG og lyskilder. En uslåelig kombinasjon. Uansett hva behovet ditt er, er du garantert en ideell løsning.

Dine fordeler

  • Eksepsjonell energieffektivitet i belysningssystemer
  • Maksimal pålitelighet i systemdriften
  • Avansert utstyr
  • Enkel montering
  • ECG, lamper og service fra ett sted
  • Samsvar med de nyeste regulativer, og rom for planlagte regulativer

Pålitelighet

Hvis du satser på OSRAM ECG, kan du forvente høy energieffektivitet og reduserte kostnader. Den fremragende påliteligheten til produktene er bevist over mange år. Nøyaktige fakta om temperatur og levetid gir planleggere en følelse av trygghet. Selv til varmekritiske formål, er det kun minimalt med ECG-feil i armaturer med lange driftstider.

Ytelses til OSRAM ECG er betydelig bedre enn markedsstandarden på 50 000 timer med en maksimal feilmargin på 10 %. Takket være denne formidable påliteligheten er ikke OSRAM ECG bare førstevalget blant ledende armaturprodusenter, men også blant velkjente bruker over hele verden.

 

Potensielle energibesparelser

OSRAM ECG som allerede er installert, sparer ca. 10 millioner tonn med CO2 hvert år. Du kan spare opptil 90 kg med CO2 per år per armatur bare ved å bytte til en pålitelig dimbar ECG og lysstyringssystem.

På verdensbasis er de potensielle besparelsene i CO2-utslipp ved å installere avanserte elektroniske forkoplinger og lysstyringssystemer beregnet til 160 millioner tonn.

En garanti på opptil åtte år

Våre kunder stoler på oss. Til gjengjeld tilbyr vi dem garantier som strekker seg over år. Vi gir tre års garanti på hver OSRAM ECG. I kombinasjon med OSRAM-lamper, økes denne ECG-garantien til så mye som åtte år.

Nyheter

Alle nyheter om elektroniske forkoplinger, tekniske standarder, nye produkter, teknologier og forskning. Hold deg oppdatert med ECG-nyheter fra OSRAM.

Profesjonell kunnskap

OSRAM tilbyr ECG for lysrør og kompaktlysrør, LED-moduler, lavvolts halogenlamper og høyintensitets utladningslamper. Finn ut alt du behøver å vite om driften, bruken og fordelene med elektroniske forkoplinger.

Bærekraft i OSRAM

© 2017, OSRAM GmbH. Alle rettigheter reservert.
LED Floater Headline