01.07.2016 ble OSRAM delt i to selskap

11.10.2016
Anvendelse:  ikke spesifisert
Teknologi:  ikke spesifisert
Målgruppe:  Allmennheten

01.07.2016 ble OSRAM delt i to selskap

Belysningsbransjen er i konstant forandring. For å imøtekomme forandringene og på lengere sikt forbli konkurransedyktige, har også vi behov for å tilpasse oss forandringene.

Et sterkt merkevare siden 1906. 

OSRAM, har sitt hovedsete i München, og det norske hovedkontor ligger i Vækerøveien 3 i Oslo. Vi er en global ledende belysningsprodusent med en historie som går 110 år tilbake. OSRAM hadde rundt 33 000 ansatte på verdensbasis ved utgangen av regnskapsåret 2015 og en omsetning på nesten € 5600 millioner i samme regnskapsår.

Fra lyskilden til nettverksbaseret og intelligente belysningsløsninger. I 110 år har merkevaren OSRAM været synonymt med utvikling og innovasjon. Rett etter at OSRAM navnet ble registreret i 1906 hos det tyske patentstyre, ble lyskilden i logoen etableret som virksomhetens gjennkjennelige merke. Og akkurat som lyskildene har utviklet seg over de siste 110 år har også OSRAM. 

Belysningsbransjen er i konstant forandring. For å imøtekomme forandringene og på lengere sikt forbli konkurransedyktige, har også vi behov for å tilpasse oss forandringene. Denne tilpassningsevnen er en av våre styrker. Det er besluttet fra 1. juli 2016 å dele OSRAM i to frittstående selskap. LEDVANCE er det nye navnet på det selskapet som viderefører salg og produksjon av lyskilder. 

OSRAM Lighting AS er det nye navnet på den delen av selskapet som beholder sektorene: Automotive, OEM, Spesialbelysning og OSRAM Lighting Solutions. OSRAM Lighting beholder merkevarene: OSRAM, Siteco, Traxon og E:cue. Selskapets produktportefølje dekker hele verdikjeden fra komponenter, lyskilder, elektroniske forkoblinger og Opto Semiconductor (halvledere) til LED - og armaturer, lysanlegg og belysningsløsninger. Dette innebærer en produktportefølje som inneholder det siste innen intelligente belysningsløsninger, teknologi og innovasjoner. 

OSRAM Lighting AS er det nye navnet og logoen har de velkjente bokstavene OSRAM, uten lyskilden ved siden av. 

Som selvstendig selskap med smalere struktur og større operasjonell frihet, kommer vi til å kunne svare raskere på forandringer i markedet og i større grad imøtekomme individuelle kundebehov. Vårt sterke internasjonale team, vår omfattende ekspertise innen belysningsindustrien og vår sterke innovasjonskraft skal du fortsatt og selvsagt ta for gitt, når du er i kontakt med oss. 

”Business as usual” som man ofte sier – bare enda bedre! 

For mer informajson om OSRAM Lighting gå til: www.osram.no

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt;
OSRAM Lighting AS
Tom Egil Bergseng
CEO OSRAM Lighting AS
Tlf: +47 913 57 750
Mail: t.bergseng@osram.com

OSRAM RSS
Nyhetsfeeds

© 2017, OSRAM GmbH. Alle rettigheter reservert.
LED Floater Headline