Empowering light with intelligence – Tvilight og OSRAM

03.02.2017
Anvendelse:  ikke spesifisert
Teknologi:  ikke spesifisert
Målgruppe:  Allmennheten

Empowering light with intelligence – Tvilight og OSRAM

OSRAM utvider sin kompetanse innen smarte belysningssystemer for byer ved å investere i den Nederlandske programvarespesialist Tvilight. Selskapet har sensorteknologi og programvareløsninger for den optimale løsningen for smarte byer.

Ved å kjøpe en eierandel i Tvilight kan OSRAM svare på den økende etterspørselen etter smarte belysningsløsninger i byene. Smart, nettverks belysning er en av de sentrale satsningsområdene for OSRAM. OSRAM har allerede en ledende posisjon i utendørs segmentet. Og ved å kunne tilby Tvilight’ s portefølje, har OSRAM styrket sin posisjon ytterligere.

Det Nederlandske selskapet Tvilight, ble etablert i 2012, og har spesialisert seg på programvare for sensorer til utendørsbruk. Drevet av visjonen om at intelligente gatelys vil spille en sentral rolle i å støtte bærekraftig og urban vekst, å gjøre byer smarte, tilkoblet og klare for fremtiden. Tvilight har utviklet en innovativ Software plattform og har tusenvis av intelligente enheter over hele kloden.

"Vi er fornøyd med å inngå et strategisk partnerskap med OSRAM, en internasjonal gruppe som representerer over 110 års lysteknologisk erfaring og dyktighet. Sammen med OSRAM, vil vi fortsette å levere IOT-klar, koblet intelligente belysningsløsninger i en global skala, trans urban infrastruktur, slik at Smart City løsninger kan og vil forbedre livene til innbyggerne. Sammen vil vi kunne levere produkter, programvare og tjenester til våre partnere over hele verden. Vi ser inn i fremtiden med stor spenning, engasjement og ambisjoner," legger Chintan Shah, grunnlegger og administrerende direktør i Tvilight.

OSRAM RSS
Nyhetsfeeds

© 2017, OSRAM GmbH. Alle rettigheter reservert.
LED Floater Headline