Prolight + Sound 2013: ny LED-spotlight KREIOS SL og enda flere produkthøydepunkter fra OSRAM

KREIOS SL: først vist på Prolight + Sound 2013
09.04.2013
Anvendelse:  Effektbelysning, Projeksjonssystemer, Studio-, scene- og TV-belysning
Teknologi:  HID, LED
Målgruppe:  Arkitect, Forbruker

Prolight + Sound 2013: ny LED-spotlight KREIOS SL og enda flere produkthøydepunkter fra OSRAM

Den nye LED-spotlighten KREIOS DL samt innovative lysløsninger for scene- og arrangementsbelysning. OSRAM presentert flere nye produkthøydepunkter på årets
Prolight + Sound, den ledende internasjonale messen for arrangementsteknologi fra 10. til 13. april på varemessen i Frankfurt.

OSRAM er det rette partneren når det gjelder fantastiske lysløsninger for arrangementer og konserter. Mer enn 30 års kunnskap om bruksområdet, kombinert med bred teknologisk ekspertise, gjør oss til en av pionerene på underholdnings- og scenebelysningsmarkedet. Som en pålitelig og profesjonell partner står vi ved din side for å finne den beste løsningen for dine individuelle behov - fra de mest avanserte LED-komponentene til brukerferdige løsninger.

Prolight + Sound 2013: de nyeste produktene, innovasjonene og utviklingene

Besøkende på vår stand på Prolight + Sound 2013 fikk muligheten til å møte vårt globale salgs- og markedsføringsteam og utveksle synspunkter om de nyeste produktene, bruksområdene, innovasjonene og utviklingene. Flere produkthøydepunkter venter deg: Den nye lyssterke, kompakte og lettvekts LED-armaturen KREIOS SL fra OSRAM ble introdusert første gang på messen. Pluss: Sirius HRI og Lok-it! utladningslamper med mer.

Vi ser frem til ditt besøk på vår OSRAM-stand i hall 9,0, stand D10, på Frankfurt varemesse 10. til 13. april.

OSRAM RSS
Nyhetsfeeds

Studio-, scene- og TV-belysning

© 2017, OSRAM GmbH. Alle rettigheter reservert.
LED Floater Headline