Events

Events, messer, utstillinger - OSRAM presenterer seg på forskjellige events og arrangerer turneer. Få en oversikt over bedriftens engasjement.

Eventkalender

Alltid oppdatert med eventkalenderen. OSRAM presenterer regelmessig nye produkter og teknologier over hele verden. En oversikt over virksomhetens globale aktiviteter på forskjellige events.

light+building 2014

light+building i Frankfurt er belysningsbransjens flaggskip når det gjelder messer. 2014 var første gang OSRAM viste frem belysningsløsninger fra OSRAM, Siteco og Traxon Technologies under samme tak. Besøkende på vår 2000 kvadratmeter store utstillingsområde i Festhalle fikk oppleve belysning av høy kvalitet på nært hold. 

Prolight + Sound 2013

Høydepunkt på messen: markedslanseringen av OSRAM KREIOS SL. I utladingslampespekteret vil vi presentere en utvidelse av SIRIUS-HRI-produktene og Lok-it-familien. Besøkende til vår stand på Frankfurts varemesse vil få muligheten til å møte vårt globale salgs- og markedsføringsteam der og utveksle synspunkter på våre nye produkter, applikasjoner, innovasjoner og utviklinger.

automechanika 2012

Opplev fascinasjon med innovative topprodukter: kraftige halogenlamper, den nyeste LED-teknologien for interiør- og eksteriørbelysning samt lastebilbelysning. Fra OSRAM Automotive. Bli inspirert av splitter nye applikasjoner og lær om høyvolums salgsløsninger. På automechanika 2012!

cinec 2012

Cinec er et viktig møtested for alle som er profesjonelt involvert i levendebilder. PÅ cinec 2012-utstillingen presenterte OSRAM sine prisbelønte HMI-utladningslamper som oppfyller de høyeste kravene inne film- og TV-bransjen. I dag er de en integrert del av filmsett over hele verden - fra Hollywood til Bollywood.

Bærekraft i OSRAM

OSRAM casestudier

Fremragende referanseinstallasjoner over hele verden
© 2017, OSRAM GmbH. Alle rettigheter reservert.
LED Floater Headline