Automotive
 

LED stylingslys

LEDambient lys for individuell belysning av bilinteriøret

Mer stil med LED

LED-belysning i biler er forfriskende, attraktivt og behagelig, og har et tiltrekkende samtidspreg. Lys individuelt matchet deg som sjåfør. Uansett om du er ung eller gammel, mann eller kvinne - takket være LED kan alle designet en personlig belysningsatmosfære i sin egen bil. 

Er ikke dette inspirerende for deg også? Høydepunktsdetaljer i interiøret. Mørke skinnseter vises i et nytt lys.

Dashbordet blir et høyteknologisk element. Med LED kan du til og med belyse fotrommet så klart og fargerikt som du ønsker.

Last ned: Kjøretøyslysutvalg – Katalog 2016/17 (PDF)

App-styrte LED-stylingslys

Stilig bilbelysning til bilinteriøret Den innovative måten å gi bilen et individuelt utseende. Leter du etter helt nye produkter? Nå kjører vi! OSRAM LED stylinglys gir deg utallige måter du kan uttrykke din personlige stil med lys. Kombinert med høy kvalitet og holdbarhet.

LEDambient CONNECT TUNING LIGHTS

LEDambient TUNING LIGHTS CONNECT

Tilpass kjøretøyets utseende med LEDambient TUNING LIGHTS CONNECT, et LED-produkt designet for å tilføre farge til bilinteriøret. TUNING LIGHTS CONNECT er enkle å installere og bruke, og er fleksible selvklebende LED-strips som gir RGB-styling som enkelt kan installeres. Når de er paret via Bluetooth-teknologi, kan du bruke gratis OSRAM LEDambient CONNECT-appen som lar deg styre farge, modus og flere kompatible produkter med en enhet.

Produkt og ytterligere informasjon vil bli tilgjengelig snart.

LEDambient TUNING LIGHTS CONNECT: Installasjonsveiviser

LEDambient CONNECT-APP

Bli tilkoblet

Få koblet til lysene med den gratis LEDambient CONNECT-appen. Når de paret er det raskt og enkelt å konfigurere bilens aksentbelysning via Bluetooth. Appen gir deg rask tilgang til fargejustering av følgene enheter:

  • LEDambient PULSE CONNECT
  • LEDambient HYBRID CONNECT
  • LEDambient TUNING LIGHTS CONNECT
Last ned LEDambient CONNECT-appen her
LEDambient CONNECT utvendig belysning

App-basert utvendig belysning

LEDambient PULSE & HYBRID CONNECT

Vil du tilpasse bilens eksteriør også? Produktene LEDambient PULSE CONNECT og HYBRID CONNECT kan styres sammen med LEDambient TUNING LIGHTS CONNECT. Forskjellige produkter, en app – din stil!

App-styrt LED utvendig belysning

LED stylinglys med fjernkontroll

LEDambient TUNING LIGHTS

Integrer LEDambient belysning i dørpanelet, midtkonsollen, fotbrønnen eller takforet. Det er ingen grenser når det gjelder kreativitet! LED-lysene gir homogene og individuelle belysningsalternativer for bilen din, og kan styres med fjernkontroll. En flott effekt: presenter bilens intreriør akkurat som du vil og uttrykk din personlige stil!

Produktkatalog: LEDambient TUNING LIGHTS

LEDambient TUNING LIGHTS: Videoveiviser

Service

Bil LED Hotline (EN/DE)
Ma. - Fr. fra 09 - 18
(CET)