Automotive
 
Lengre levetid med ULTRA LIFE & XENARC ULTRA LIFE

Lengre levetid med ULTRA LIFE & XENARC ULTRA LIFE

Kjør mer, bekymre deg mindre.

OSRAM comfort billamper er ideelle for sjåfører som liker å kjøre med lysene på på dagtid eller som kjører mye på kveldstid.

Frontlyslamper i ULTRA LIFE-familien gjør det navnet lover: de er billampene fra OSRAM med lengst levetid med opptil tre ganger lengre levetid enn standard halogenlamper, eller til og med opptil fire ganger lengre levetid enn standard xenonlamper.

Sjåfører som kjører mye vet at lys slites ut raskere, spesielt når de bruke ofte. Og ikke alle frontlys er lette å komme til når du må skifte dem.

Velg holdbare ULTRA LIFE og XENARC ULTRA LIFE billamper og spar deg selv anstrengelsen og kostnaden ved hyppigere lampeutskiftninger. Miljøet vil også få fordeler fra mindre avfall.

Last ned: Produktbrosjyre ULTRA LIFE & XENARC ULTRA LIFE Last ned: Kjøretøyslysutvalg – Katalog 2016/17 (PDF)
Bil med ULTRA LIFE lamper

ULTRA LIFE

Langvarige halogen frontlyslamper

OSRAM ULTRA LIFE billamper er en favoritt når det gjelder holdbarhet. Sammenlignet med standard halogenlamper har de en imponerende levetid på opptil tre ganger lengre enn vanlige lamper. I tillegg har ULTRA LIFE frontlyslamper moderne design med sølv hette. De er ideelle for sjåfører som kjører mye og er kompatible med frontlys med klart glass.

Produktkatalog: ULTRA LIFE
Bil med XENARC ULTRA LIFE lamper

XENARC ULTRA LIFE

Xenon frontlys med ekstra levetid

XENARC ULTRA LIFE xenonlamper er ideelle når det gjelder holderbarhet. De leveres med opptil fire ganger lengre levetid sammenlignet med standard HID-lamper go 10 års OSRAM-garanti med online registrering. Det betyr lengre utskiftningssykluser for ytterligere komfort!

Produktkatalog: XENARC ULTRA LIFE

Lengre levetid for en rekke bruksområder

ULTRA LIFE signallamper

ULTRA LIFE signallamper er egnet for mange bruksområder sidelys, posisjonslys, bremselys og mye mer. Tiltrekningskraften i disse signallampene ligger i den lange levetiden, og tilbyr dermed optimalisert pålitelighet ved kjøring på dagtid eller nattestid. Dette betyr færre lampeutskiftningser, mindre brukt tid og kostnadsbesparelser - det rette valget, spesielt for de som kjører mye.

Produktkatalog: ULTRA LIFE signallamper
Forskjellige biler med forskjellige frontlyslamper

Hva er din perfekte match?

Enda mer lys på veien, stilig utseende eller færre lampeendringer

Billamper fra OSRAM oppfyller mange krav. Hva trenger du i en billampe? Finn en som er riktig for deg og bilen din.

Finn ut

Kontakt oss

Kontakt oss for garantikrav eller spørsmål om våre produkter.
Vækerøveien 3, 0281 Oslo