Automotive
 

OSRAM ORIGINALE RESERVEDELER

Banebrytende belysningsløsninger for belysning av passasjerbiler

Signet: ORIGINAL SPARE PART QUALITY

Høy kvalitet og ytelsesstandarder er avgjørende for pålitelig belysning av passasjerbiler. OSRAM oppfyller dise kravene i ale produktlinjenemeets these requirements in all its product lines.

OSRAM har levert innovative belysningsløsninger til anerkjente passasjerbilprodusenter i mange år – både direkte for produksjonslinjen og til halvparten av alle passasjerbiler som blir produsert hvert år i hele verden. Disse belysningsløsningene inkluderer spesielt OSRAM ORIGINALE RESERVEDELER. I bevist, omfattende testet OEM-kvalitet tilbyr de fordeler som høy pålitelighet og optimalt forhold mellom pris og ytelse.

Du kan alltid stole på ORIGINALE RESERVEDELER når du kjøper erstatningslamper til bilen.

OSRAM – pålitelig partner for bil produsenter

Se etter etiketten "ORIGINAL SPARE PART" på pakkene når du handler. Denne etiketten er eksklusiv for våre produkter, som vi også leverer til originale utstyrsprodusenter i samme kvalitet og verdi. Og OSRAM gjør dette – garantert mange ganger, gjennom sertifiserte kvalitets- og miljøstyringssystemer.

Garantert gjennom utviklet av interne produksjonsprosesser, i tillegg til konstruksjon av komplekse produksjonsanlegg styrt av datamaskiner.

Alt dette gjør OSRAM til en markedsleder innen billamper og en pålitelig partner for de største passasjerbilprodusentene i verden.

Last ned: Kjøretøyslysutvalg – Katalog 2016/17 (PDF)