Automotive
 

Bildesign utvendig belysning

Stilig, trendy og helt lovlig

EHC RedBull og OSRAM COOL BLUE INTENSE on ice

Vil du at bilens lys ikke bare skal gjøre jobben de er tiltenkt, men også være stilig? Da er du i godt selskap! Moderne belysningsdesign fanger oppmerksomheten til flere og flere sjåfører.

Foretrekker du noe litt blåere? Med våre kule COOL BLUE INTENSE frontlys med høyytelses halogenteknologi eller utsøkte xenonlys fra XENARC COOL BLUE INTENSE, vil du snu alle hoder på gaten i din retninge. Også i OSRAMs belysningsutvalg: Matchende produkter for bremselys, indikatorer og baklys. Navnet: DIADEM CHROME. De kan skinne i gult eller rødt, men er nesten usynlige takket være det moderne interferensbelegget.

LED – fremtidens teknologi

LED er utmerket for uteendig belsning av kjøretøyer De har veldig lang levetid, er bestandige mot vibrasjoner og miljøforhold og er godt egnet for bruk i eksklusiv bildesignbelysning. Den utmerkede effektiviteten skal heller ikke glemmes: de gir lysintensitet med høy effekt for veldig lavt strømforbruk. LED - en stilig, sikker og effektiv fremtidsteknologi som vil gjøre bilen til et designobjekt.

Last ned vår COOL BLUE ® INTENSE katalog (PDF)
Bil med LED kjørelys

LED DRL

LED kjørelys– design og sikkerhet

Attraktiv design og dynamisk utseende som passer i tiden.

OSRAMs LED kjøreøys gir bilen litt stil og gir utmerket lysintensitet selv på dagtid.

Produktkatalog: LED kjørelys
Bil med LED-tåkelys

LED tåkelys

Sterke tåkelys med LED

Bekjemp tåke, regn og snø med tåkelys med kjørelysfunksjon fra LEDriving FOG-familien. Med utmerket belysning og stilig design.

Tilpass bilen din med LEDriving FOG PL ved å velge blant 5 pyntfarger.

Produktkatalog: LEDriving FOG PL
Driftbiler med fargerike LED tåkelys fra Osram

Video: Silpp løs lyset

Fargerike tåkelys fra OSRAM

Bil med stilige frontlyslamper

Xenon og halogen frontlyslamper - fortsatt i fokus

Xenon er imponerende spesielt på grunn av det kjølig blålige lyset, den lange levetiden og høy lysstyrke. Halogen billamper er vennlig mot lommebøkene og gir kontrastfylt lys som minner om dagslys, og sikrer dermed turer uten at du blir trøtt.

Produktkatalog: COOL BLUE INTENSE Produktkatalog: XENARC COOL BLUE INTENSE
Bil med DIADEM signallampe

Signallamper

Design signallys

Signallys - i tillegg til moderne frontlysdesign, er det den ideelle muligheten til å gi bilen det stilige utseendet.

Produktkatalog: DIADEM

Lovlig tuning

Vær nøye med å lese alle relevante testsertifikater. Nesten alle ikke godkjente produkter er forbudt av god grunn! De fleste billys gi enten for lite lys eller blender møtende trafikk med altfor sterke lys. Vil du være ansvarlig for slike effekter?

Vær også oppmerksom på informasjon som oppgir fargetemperaturer som er for høye. Med billamper kan ikke tall på over 500 Kelvin nås uten å miste store mengder lys. Verdier på 7000 eller til og med 10 000 er ulovlig eller ikke korrekt registrert.

Service

Kundesenter
Vækerøveien 3, 0281 Oslo