Automotive
 

Partnere og samarbeid

Et sterkt nettverk for belysningsvirksomheten din

Som den globale lederen innen bilbelysningssektoren, er OSRAM en pålitelig partner. Med våre produkter og tjenester legger vi velg på bærekraft og fortsatt utvikling av kjøretøybelysning. Slik kan vi holde et øye på markedsutviklingen og spore nye trender til enhver tid.

OSRAM er medlem av anerkjente organisasjoner innen bil sektoren og har sterke forbindelser til sine partnere, for eksempel tilbyr OSRAM ofte kampanjestøtte.

Verein Freier Ersatzteilemarkt e.V.

VREI - Verein Freier Ersatzteilemarkt e.V.

VREI er en organisasjon med interesserte parter som består av over 50 anerkjente, markedsledende produsenter av bilkomponenter. Det primære målet til VREI og medlemmene er å representere interessene til alle deltakere i servicemarkedet.

VREI-medlemmer får fordeler fra aktivt samarbeid i organisasjonen, som gir en plattform for å utveksle ideer og opplevelser. Som del av verksteder og arbeidsgrupper, er organisasjonen aktivt opptatt av de siste temaene som påvirker det bil-uavhengige ettermarkedet.

Ytterligere informasjon: VREIs nettsted (på tysk)

GVA - Gesamtverband Autoteile-Handel e.V.

GVA er sektororganisasjonen og samtidig den politiske representasjonen for interessert parter for den fri engrossektoren for bilkomponenter i Tyskland. Det representerer også ruindt 2000 forhandlere av reservedeler til kjøretøyer. Over 150 handelsselskaper med over 1000 driftssteder og rundt 130 produsenter av kjøretøykomponenter blir representert i organisasjonen.

Gesamtverband Autoteile-Handel e.V er forpliktet til rettferdig konkurranse innen reservedeler til biler. Fokus på tilknytningsarbeid sikrer og utvider det gratis kjøretøyservicemarkedet som et ekte reparasjonsalternativ for forbrukere, i tillegg til å oppretteholde like muligheter for forhandlere av reservedeler sammenlignet med bilbransjen.

Ytterligere informasjon: GVAs nettsted (på tysk)
Gesamtverband Autoteile-Handel e.V.
European Automotive Supplier Association

LEPA - European Automotive Supplier Association

Den europeiske organisasjonen av billeverandører CLEPA (Comité de Liaison de la Construction d'Equipements et de Pièces d'Automobiles), som har hovedkontor i Brüssel, representerer over 100 globalt viktige billeverandører og 25 nasjonale handelsforeninger og europeiske sektorforeninger.

Organisasjonen er forpliktet til å fremme innovasjon og skape meget kvalifisert sysselsetting i bilbransjen. CLEPA er også opptatt av sikker og miljøvennlig mobilitet og bærekraftig utvikling i bransjen.

Ytterligere informasjon: CLEPAs nettsted

ZDK: Zentralverband Deutsches Kraftfahrzeuggewerbe

ZDK representerer profesjonelle interesser til rundt 40 000 serviceselskaper for biler på nasjonalt nivå. "Lystesten" avholdes hvert år på høsten, organisert av Zentralverband Deutsches Kraftfahrzeuggewerbe. Kampanjen støttes av mange anerkjente partnere og er tradisjonelt under den tyske transportministerens beskyttelse.

Som del av kampanjen kan sjåfører få kontrollert kjøretøyets lyssystemer gratis hos deltakende verksteder. På denne måten bidrar lystesten betydelig til sikkerheten på veiene. Hvert år er OSRAM offisiell partner av Light Test-ukene.

Ytterligere informasjon: ZDK nettsted (på tysk)
Zentralverband Deutsches Kraftfahrzeuggewerbe