Automotive
 

Inspeksjonslamper

Mobile hjelpere med sterkt lys

Med vårt produktutvalg skal du kunne finne en lampe til ethvert bruksområder. Hva med en rask titt under panseret? Eller lese en bok på kveldstid hvis du er passasjer?

Disse lampene gjør turene for passasjerer koseligere, styrker sikkerheten, og er meget nyttig som belysningshjelpere ved rutineoppgaver.

Disse meget praktiske, mobile og energieffektive lyskildene har robust LED-teknologi, de er økonomiske og har elegante design.

LED inspeksjonslys for profesjonell og personlig bruk

Forskjellige porteføljer støtter forskjellige krav

LEDinspect PRO

LEDinspect PRO er et komplett utvalg av premium inspeksjonslys spesielt utviklet for daglig profesjonell bruk i verksteder.

Les mer

LEDinspect

LEDinspect inspeksjonslys er viktige produkter for enhver verktøykasse. Forskjellige beslag med forskjellige funksjoner gjør arbeidet på bilen.

Les mer

LED varsellys

LEDguardian ROAD FLARE & SAVER LIGHT PLUS

OSRAM LEDguardian varsellys er det ideelle produktet for sjåfører som vil være utstyrt for enhver situasjon. Med sin høye ytelse, hvite LED-lys, kan disse produktene brukes som lommelykter og gi deg lys under inspeksjons- og vedlikeholdsarbeid rundt bilen.

Les mer

LED-leselys

ONYX COPILOT

Med sin elegante og dynamiske design oppnår ONYX COPILOT LED leselys sømløs integrasjon i kjøretøyers interiør. Det har mykt, behagelig varm og blendingsfritt lys.

Les mer