Automotive
 

LEDinspect PRO inspeksjonslys

Profesjonelle partnere til verkstedet

LED-inspeksjonslys for daglig bruk

Nye LEDinspect PRO inspeksjonslys er spesielt utviklet for komplekse vedlikehold og reparasjoner du håndterer hver dag i garansjen. LEDinspect PRO styrker synligheten med avanserte LED-lys som gir eksepsjonell lysstyrke: intenst hvitt lys med en fargetemperatur på opptil 6000 Kelvin. Hver unike lampedesign gjenspeiler en forståelse av profesjonelle bruksområder og sender lyset nøyaktig dit du trenger det.

Bruk begge hendene

Nesten alle lampene er utstyrt med et oppladbart batteri. LEDinspect PRO-produktene er enkle å gripe, har smussbestandig overflate og er vannbestandige (i henhold til forskjellige beskyttelsesklasser). Mange av lampene inkluderer funksjoner som magneter, klips, kroker, lommelykter og forlengelser for å rette lyset dit du trenger det, og gi deg mulighet til å bruke begge hendene.

LEDinspect PRO SLIMLINE 280

LEDinspect PRO SLIMLINE 280 er oppladbar og bøyelig og lyser i opptil fire timer på en enkelt lading. Høyytelses, langvarig LED produserer et kraftig lys til garansjen din. I tillegg til hovedlyset (280 Lumen), har dette holdbare beslaget en lommelyktfunksjon (70 Lumen). Den leveres med integrert batteri og dokkingstasjon.

Les mer i katalogen vår

LEDinspect PRO BONNET 1400

LEDinspect PRO BONNET 1400 gir et kraftig lys med opptil 1400 lumen. Med det ultratynne og robuste designet og det justerbare teleskopfestet, belyser denne inspeksjonslampen det du ønsker i arbeidsområdet. LEDinspect PRO BONNET 1400 har homogent lys, en lengde på 1,80 meter og en valgfri uttrekkbar brakett. Lading er ganske enkelt med 5 m kabel.

Les mer i katalogen vår

LEDinspect PRO PENLIGHT 150

LEDinspect PRO PENLIGHT 150 har 150 Lumen og er en av de klareste pennelysene i slank design. Den gir et intenst hvitt lys med opptil 6000 Kelvin.

Inspeksjonslyset kan monteres fleksibelt takket være en magnet og klips slik at du kan holde hendene fri mens du jobber. Ingen batterier er nødvendig - du kan lade den via USB-port, DC- og AC-forsyning.

Les mer i katalogen vår

LEDinspect PRO PENLIGHT 150 UV-A

LEDinspect PRO PENLIGHT 150 UV-A gir deg lys der hvor du trenger det mest. Takket være langvarige LED med høy intensitet, gir dette inspeksjonslyset utmerket belysning. LED'en er optimalisert for ultrafiolett lys, = en funksjon som er praktisk når du for eksempel jobber på klimaanlegg. Med dette pennelyset vil du oppdage selv de minste lekkasjene.

Les mer i katalogen vår

LEDinspect PRO POCKET 280

LEDinspect PRO POCKET 280 er oppladbart og med høy kvalitet i ultratynn lommestørrelse. Dette kompakte, kraftige arbeidslyset med lommelyktfunksjon kan brukes på mange måter. Det praktiske designet og det klare lyset gir praktisk og presist arbeid. Mens du jobber på bilen fester du enkelt lampen via klipsen og den integrerte magnetiske holderen.

Les mer i katalogen vår

Service

Kundesenter
Vækerøveien 3, 0281 Oslo