Automotive
 

LED varsellys

Bedre sikt med LEDguardian-produkter

Varseltrekant og bil på veiskulderen

OSRAM LEDguardian varsellys er det ideelle LED-tilbehøret for sjåfører som vil være utstyrt for enhver situasjon mens de er på farten. Med sin høye ytelse, hvite LED-lys, kan disse produktene brukes som lommelykter og gi deg lys under inspeksjons- og vedlikeholdsarbeid rundt bilen. Det kraftige fargede varsellyset ustrålt av LEDguardian-lys sikrer også synlighet i farlige situasjoner og tiltrekker seg oppmerksomheten til andre trafikanter

Oppdag OSRAMs portefølje med LED varsellys: høyytelses og robuste LEDguardian Road Flare nødlys og multifunksjonelle LEDguardian Saver Light Plus lommelykt. Et klart LED-lys for mindre arbeid på bilen, praktisk bruk mens du er på farten, i tillegg til som varsellys for farlige situasjoner - to lys du bør ha med deg på alle turer.

LEDguardian ROAD FLARE

LEDguardian ROAD FLARE - dette kompakte og robuste LED varsellyset tilbyr tre forskjellige bruksmoduser: blinking, permanent på eller lommelyktfunksjon. Lyset er utstyrt med 16 langvarige LED, og lyset er synlig på lang avstand og kan gi avgjørende informasjon om en fare i tilfelle fare.

Produkt og ytterligere informasjon vil bli tilgjengelig snart.

Produktkatalog: LEDguardian ROAD FLARE

LEDguardian SAVER LIGHT PLUS

LEDguardian SAVER LIGHT PLUS er en praktisk all-rounder. Her får du lommelykt, varsellys og arbeidslys i ett produkt! Med sitt kraftige LED-lys, i tillegg til detaljer som integrert nødhammer og setebelte kutter, blir LEDguardian SAVER LIGHT PLUS en ideell følgesvenn på turene.

Produkt og ytterligere informasjon vil bli tilgjengelig snart.

Produktkatalog: LEDguardian SAVER LIGHT PLUS