Automotive
 

Frontlys som svinger for første gang med LED-teknologi

Flotte muligheter for smart bilbelysning

Frontlys som svinger

Moderne LED-teknologi har startet en teknologisk revolusjon innen bilbelysning: frontlys med bøyelig lyskilde. “Rundt-hjørnet-billys” har allerede blitt installert i noen luksuskjøretøyer. Fram til nylig har det vært nødvendig med mekanisk montasje for å bevege deler av frontlyset eller hele frontlyset for å oppnå belysning rundt hjørnet. Slike komplekse mekaniske monteringer tilhører fortiden. Takket være LED-teknologi, er det mye enklere å implementere Advanced Forward Lighting Systems (AFS)

Fremtiden med LED: OSRAM Ostar Headlamp Pro

Den høyteknologiske avdelingen OSRAM Opto Semiconductors fra Regensburg, Tyskland utviklet den nye OSRAM Ostar Headlamp Pro., som, for første gang, er en spesifikk LED-komponent for denne bestemte implementeringen

De fem chipsene på det nye multi-chip LED kan styres individuelt, og dermed fleksibelt slås på eller av i henhold til kjøreforholdene og posisjonene til andre trafikanter.

Sikkerhet for sjåføren

Intelligente LED frontlyssystemer gir bilførere bedre sikt, selv på kanten av veien eller med møtende kjøretøyer, og gir bedre beskyttelse mot potensielle ulykker. Takket være fem individuelt kontrollerbare chips kan mer enn vei trafikant skjules fra sikten og det mellomliggende området er fortsatt helt opplyst.

Bilverktøy

Oppdag spennende interaktive OSRAM-verktøy

Mer informasjon