Emballasjeetikett og emballasjekode

Klikk på denne linken for å se hvordan du finner emballasjeetiketten.

Ditt originale OSRAM-produkt bør ha

  • En sjusifret etikettkode
  • De tre siste sifrene i etikettkoden kan også sees som et hologram nede i høyre hjørne
  • En QR-kode som åpner nettsiden for OSRAM Trust-programmet
  • OSRAM-logoen og URL-en www.osram.com/trust står skrevet på den
  • En sikkerhetsstripe med mikrotekst, lesbar med et forstørrelsesglass

Sikkerhetskoden er alfanumerisk og består av sju siffer.

Prøv på nytt for å se om det bare var en skrivefeil. Hvis du får samme feilen på nytt, er emballasjekoden faktisk ukjent. Vi anbefaler deg derfor om å kontakte leverandøren av produktet.

Prøv på nytt for å se om det bare var en skrivefeil. Hvis du får samme feil, er ikke pakkekoden lagret i vår database og den er derfor ugyldig. Vi anbefaler deg derfor om å kontakte leverandøren av produktet.

Koden du har tastet inn har blitt forespurt flere ganger før. Dette kan være på grunn av flere forespørsler utført av pålitelige handelsnivåpartnere. Det kan også imidlertid bety at denne koden har blitt forsøkt, for å produsere en forfalskning.

Vi ber deg derfor om å kontakte oss.

Kontakt oss

Lampene våre passerer ofte flere handelsnivåer. Det er derfor mulig at pakken har blitt kontrollert flere ganger. Vær oppmerksom på at dette ikke nødvendigvis betyr at det er en forfalskning. Hvis du ønsker at Trust-teamet skal verifisere koden for deg, er det bare å kontakte oss.

Kontakt oss

OSRAM Trust-systemet ble introdusert høsten 2015. Siden har har alle lampene inneholdt disse to sikkerhetsfunksjonene. Det er imidlertid fremdeles mulig at flere leverandører har en lagerbeholdning som er eldre enn høsten 2015, uten den nye emballasjen. Hvis du har dine tvil om emballasjen, kontakter du OSRAM.

Kontakt oss

OSRAM sender alltid lamper som pakkegods, enten i pappesker med trykk på eller i akrylesker for reservedeler. Kontakt leverandøren din.r.

Kontakt oss

Kontakt leverandøren din eller kontakt oss, vi hjelper deg mer enn gjerne.

Kontakt oss

Dataene på lampen

Klikk på denne linken for å se hvordan du finner dataene på lampen.

Verifiseringsprosessen

Bruk vårt nettverktøy som veileder deg trinn for trinn gjennom verifiseringsprosessen.

Verifiser produktet ditt

Denne kontrollen fungerer for alle OSRAM XENARC-produkter som er produsert siden 1. oktober 2015, og det er følgende produkter: D1S, D1R, D2S, D2R, D3S, D3R, D4S, D4R, D8S

OSRAM Trust-programmet er for øyeblikket bare tilgjengelig for Xenon-produkter.

Generelle spørsmål

Det er mye som kan gå galt med uekte lamper. Det være seg kort levetid, ustabil(e) lysfarge(r), en blendende effekt på andre sjåfører, bare for å nevne noen. I korte trekk risikerer du liver ditt ved å bruke uekte lamper.

Bilverksteder er som regel svært behjelpelige med å vise deg både emballasje og lampe, før de skifter den ut. Du ber dem bare i forkant av neste besøk på bilverkstedet. Takket være QR-koden på emballasjen kan du nå kontrollere ektheten på stedet.