OSRAM Trust Program

Ikke stol på dine egne øyne, stol på OSRAM

Hos OSRAM streber vi etter å alltid tilby deg høykvalitetsprodukter. Vi overvåker derfor alle kvalitets- og ytelsesaspekter til produktene våre i løpet av hele produksjons- og forsendelsesprosessen, så nøye som mulig. Til sjuende og sist, kvalitet og ytelse er det som gjør et OSRAM-produkt til et originalt OSRAM-produkt. Og dette er noe du forventer, ikke sant?

Vi har i løpet av de siste årene sett mange produkter som prøver å kopiere enkelte deler av produktene våre, i tillegg til navnet vårt, logoen vår og emballasjen. For kunder rundt om i verden, spesielt de som kjøper Xenon-lamper, betyr dette at de ikke kan forsikre seg om ektheten til våre produkter.

Det kan hende du har lagt merke til produktplagiat andre steder. Noen av dem er enkle å oppdage. Mens andre er vanskeligere. Og når det gjelder OSRAM-produkter er enkelte av plagiatene så gode, at verken dine eller fagfolks øyne kan se forskjellen.

Da vi har kommet dithen at du ikke lenger kan stole på øynene dine, vil vi at du skal vite at du fremdeles kan stole på OSRAM. Det er derfor vi har bygget denne nettsiden – og OSRAM Trust-programmet.

Én del av OSRAM Trust-programmet er at vi har begynt å implementere to sikkerhetsfunksjoner i produksjonsprosessen vår, og vi har begynt med OSRAM Xenon-lamper. Du kan autentisere disse to sikkerhetsfunksjonene enkelt og raskt ved å kontrollere:

  • Den unike koden på sikkerhetsetiketten
  • De unike lampedataene på lampesokkelen
Verifiser produktet ditt

Oversikten over de to funksjonene

Bare klikk på følgende link for å autentisere produktet ditt:
Du vil få et umiddelbart resultat som du kan stole på, akkurat som du forventer av OSRAM.