Automotive
 

Garantiprosess for XENARC ORIGINAL frontlys og HID konverteringssett

OSRAM er forpliktet til den høye kvaliteten på XENARC ORIGINAL lamper. Derfor tilbyr OSRAM fire års granti på disse frontlysene.

HID-lampene er varig konstruert og omfattende testet for temperaturbestandighet og støt-, vibrasjons- og vannbestandighet, er bygd for å vare og sparer sjåførene tid og penger i utskiftning og vedlikehold.

OSRAM XENARC konverteringssett er det siste fremskrittet innen toppmoderne off-road belysningsinnovasjon. HID-lamper tilbyr dobbelt belysningskraft av vanlige halogen- og glødelampebelysning, og gir klarere lys og et bredere siktmønster, som reduserer belastningen på sjåførens øyne.

Dette produktet er ikke ECE-godkjent og kan derfor ikke brukes på offentlige veier. Bruk på offentlige veier kan medføre at sjåføren mister førerkortet og at forsikringen opphører.

4 års garanti
  • XENARC ORIGINAL lamper
  • HID konverteringssett

Slik fungerer garantien

OSRAM XENARC ORIGINAL frontlys og HID konverteringssett som ikke fungerer ordentlig som et resultat av en produktdefekt i ikke-kommersielle bruksområder i løpet av en periode på flere år, dekkes av OSRAM-garantien. Merk: Garantien gjelder kun utskiftningspærer som ble kjøpt på sluttbrukermarkedet og kun til land hvor adresse til kundeservice er oppgitt i listen over land.

Last ned: Reklamasjonsprosess, postetikett og garantikravsskjema Garantikrav: Trinnvise instruksjoner OSRAM Service: Liste over land for garantier

For å motta en utskiftning må du sende det defekte produktet i beskyttende emballasje sammen med kvittering og porto betalt av avsenderen til OSRAMs kontaktadresse i ditt område. Dine lovfestede rettigheter angående ikke defekte varer forblir upåvirket.