Automotive
 

Garantiprosess for billamper, frontlys, montasjer og tilbehør

OSRAMs produkter er innovative og teknologiske produkter av høy kvalitet, som er omhyggelig testet og er gjenstand for streng overvåking gjennomført av OSRAMs kvalitetssikringssystem.

Hvis du fortsatt er misfornøyd, finner du informasjon angående OSRAMs garantier.

Garantiprosess for frontlys

Med OSRAM LEDriving XENARC er det enkelt å skifte ut halogenfrontlys med en frontlykt, utstyrt med LED kjørelys, OSRAM xenon- og signallamper. Tilpass din Golf VI med et nytt og stilig utseende og hvitere lys sammenlignet med halogenlamper – fullstendig godkjent av ECE. Få mer informasjon om garantien her.

Garantiprosess for LED-montasjer

OSRAM tilbyr mange LED-montasjer som passer forskjellige smak og prisområder - både tåkelys og kjørelys. LED-lysene er egnet for utvendig belysning, ettersom de er holdbare og vibrasjonsbestandige. Videre er de veldig effektive og oppnår høy lysstyrke med lavt strømforbruk. Slik fungerer garantien for LED-montasjer.

Garantiprosess for LED-tilbehør og omgivelsesbelysning

Mens du kjører i en bil eller lastebil eller tar en sykkeltur, gir LED-tilbehørsfamilien fra OSRAM mobil, energieffektiv og stilig belysning for turen. Du kan også utvikle helt unik interiørbelysning med OSRAM omgivelsesprodukter utstyrt med moderne LED-teknologi.

Garantiprosess for LED ettermonteringslamper

OSRAM tilbyr moderne LED ettermonteringsprodukter for interiørbelysning av kjøretøyer. Med helt ny lyseffekt, opptil 80 % mindre energiforbruk og med opptil fem års garanti.

Unik garanti for ULTRA LIFE frontlyslamper

ULTRA LIFE produktfamiliene leveres med solide garantier for ikke-kommersiell bruk. ULTRA LIFE halogenlamper overbeviser med tre års garanti, pluss et ekstra fjerde år med online registrering. XENARC ULTRA LIFE lamper har en unik 10 års garanti for sluttbrukere med online registrering.

Garantiprosess for XENARC ORIGINAL frontlyslamper

Xenonlamper gir klarere lys, bredere sikt og sparer både sjåførens tid og penger ved utskiftning og vedlikehold. For sluttbrukere tilbyr OSRAM fire års garanti for XENARC ORIGINAL lamper. OEM-produkter er ekskludert fra garantiordningen.