Automotive
 

OSRAM – nummer 1 i hele verden

Presisjon, kvalitet og innovasjon i alle felter innen bilbelysning.

Gatelys

I mer enn 110 år har OSRAM vært verdensledende innen bilbelysning. Vi er en verdsatt og pålitelig partner for verdens fremste bilprodusenter. Faktisk er halvparten av alle passasjerbiler som blir produsert i hele verden utstyrt med OSRAM-lys.

Vi forbedrer produktene våre kontinuerlig. Som leverandør til originale utstyrsprodusenter (OEM) opprettholder vi et strengt kvalitetstestingsprogram, slik at det rette produktet alltid er lett tilgjengelig for våre kunder, år etter år. OSRAM har hovedkontor i München i Tyskland og er en global aktør med tilstedeværelse i mange land - uansett hvor kundene er, kan vi støtte behovene deres.

 

Våre hovedprinsipper

Ytelsesbelysning

Kvalitetsstyring

"Produsert i Tyskland"

Vi har de beste teknikerne og ingeniørene til å utvikle nye belysningsteknologier. Vår sertifiserte kvalitetsstyring gjør intelligente belysningsløsninger og kompromissløse produktkvalitet mulig. Det er grunnen til at OSRAM er utviklingspartner for alle ledene frontlysprodusenter.

Vi setter strengere krav til oss selv

OSRAMs produkter overgår alle ECEs minstekrav til kvalitet. Vi fokuserer på de strengene kraven til bilprodusentene. Vi streber etter å oppfylle kundenes behov og verner om deres sikkerhet på veien. Derfor er kontinuerlig utvikling av kjøretøylamper for enda bedre sikt på veien for sjåføren og skarpere oppfatning av andre trafikanter alltid i vårt fokus.

Vi er på de viktigeste messene og arrangementene se hvor du kan møte oss

Se hvor vi kan møtes

Tillit gjennom overvåking

OSRAM er velkjent som et pålitelig merke med en portefølje bestående av produkter av premium-kvalitet. Dessverre har det fanget oppmerksomheten til produsenter som oversvømmer markedet med kopier. Imitasjoner av OSRAMs produkter og emballasje er ikke bare et kommersielt problem, men også en sikkerhetsrisiko for kundene våre.

Produktene som imiteres oftest er OSRAM xenonprodukter. For å betydelig minimere antallet falske kopier, har vi utviklet OSRAM Trust Program. Nå kan kundene våre selv raskt kontrollere om de har kjøpt en original OSRAM xenonlampe.

OSRAM Trust program

Bærekraft

Vi har fokus på miljøet: vår produksjon er laget for å være ressurseffektiv. Vi bevarer energi og redusere emballasjematerialer.

Vårt miljøstyringssystem, er sertifisert i henhold til ISO 14001.


Motorsykkelbelysning

Se hvordan produksjon av innovativ bilbelysning starter

OSRAM i Herbrechtingen, Tyskland

Video Osram Herbrechtingen

Produksjon av innovative bilbelysningsløsninger