På vei inn i den digitale fremtiden til belysningsbransjen

Belysningsmarkedet gjennomgår en periode med teknologiske endringer, hvor halvlederbaserte teknologier som LED og OLED presenterer kundene med nye muligheter med tanke på effektivitet, lyskvalitet og fleksibilitet. OSRAM spiller en ledende rolle her som premium-leverandør.

I 110 år har varemerket OSRAM stått for innovativ og bærekraftig utvikling på det globale belysningsmarkedet. I dag er OSRAM en av verdens største leverandører av produkter og løsninger til en lang rekke kundekrav – fra moduler til armaturer og høyeffektive lysstyringssystemer.

OSRAM fokuserer alle ressursene på lys, og støtter aktivt kundene i å ta sine beste valg for å oppfylle sine krav. Med mer enn 33 000 medarbeidere i rundt 150 land, utvikler OSRAM skreddersydde løsninger for å dekke de spesifikke behovene til sine kunder.

Lidenskap for lys, løsninger for livet

Endring er del av vårt DNA. OSRAM utvikler intelligente og bærekraftige produkter for å bidra til å bevare ressurser i hele verden og å forbedre livskvaliteten gjennom lys. Kunstig belysning er ansvarlig for rundt 20 % av verdens strømforbruk. Dette betyr at meget energieffektiv belysning kan spare like mye CO2 i hele verden som en skog som er dobbelt så stor som Italia kan absorbere. I dag kommer mer enn 70 % av vår omsetning fra energibesparende belysningsløsninger.

LED-teknologi er allerede en viktig faktor her. LED-baserte produkter utgjør nå rundt 40 % av OSRAMs totale salg. OSRAM dekker hele den verdiskapende kjeden innen LED, fra komponenter til lysstyringsløsninger. Og med rundt 8000 LED-patenter, har OSRAM betydelig påvirkning på videre utvikling av LED-teknologier.

Som en “ren lysaktør” er OSRAM en sterk og global merkevare, og som en ledende innovatør innen alle bruksområder og teknologisektorer, former det den digitale fremtiden innen belysningsbransjen.