OSRAM Projects & Solutions

Belysningsprosjekter og energieffektiv belysningsoptimalisering

OSRAM Projects & Solutions (PJS) implementerer komplette belysningsprosjekter og tilbyr også både konsultasjoner og modernisering av eksisterende ineffektive belysningssystemer – såkalt "energieffektiv optimalisering av belysningssystemer".

I samarbeid med våre kunder, utvikler vi lysløsninger av høyeste tekniske og designmessige kvalitet. Alle tenkelige og relevante økonomiske og økologiske aspekter blir tatt med i betraktningen. Dette gjør at våre kunder og samarbeidspartnere får fordeler fra vår allsidige og tverrfaglige tekniske erfaring (arkitektur, fysikk, maskinteknikk, design, energioptimalisering, forretninger og markedsføring), mange års erfaring fra alle aspekter av belysning og vår pionerrolle innen teknologiområdet.

Nye OSLON® Square - Generell månedlig gjennomgang av belysning August 2016

Belysningsdesign

Utmerket anvendelse av belysning innen bruksområdet kontorbelysning, arkitektur, kunst og begivenheter, utstillinger og museer, butikker, sportsarenaer og lampedesign.

OSRAM Projects & Solutions: Belysningsdesign
Nye OSLON® Square - Generell månedlig gjennomgang av belysning August 2016

Energieffektiv belysningsoptimalisering

Energieffektiv belysningsoptimalisering av OSRAM som en energirevisjonspartner. For selskaper og samfunn. I fokus: Analyse, optimaliseringskonsept og installasjon av effektive, kostnadsbesparende og langvarige belysningssystemer.

OSRAM Projects & Solutions: Energieffektiv belysningsoptimalisering