Entertainment Lighting Solutions
 
OSRAM eier<br>underholdningsmerker i verdensklasse

OSRAM eier
underholdningsmerker i verdensklasse

Uansett hva slags bruksområde innen underholdning det er snakk om, har OSRAM via sine signaturmerker CLAY-PAKY og ADB den perfekte løsningen.

Underholdningsbelysning: Lys skaper følelser

Når det gjelder underholdning, så leverer OSRAM presis belysning og blendende effekter, og tilfører hendelser energi og spenning. Produktene våre gjør det mulig med flott underholdning og gir artister, lysdesignere og viktigst av alt – publikum – et glimt i øyet.

Vi tilbyr det riktige utvalget av kvalitetsprodukter – overlegne med tanke på robusthet og lyskvalitet – noe som gjør oss til det ideelle valget for lysdesignere. Påliteligheten til produktene våre reduserer de totale eierkostnadene og forbedrer dermed bunnlinjen for leieselskaper og forhandlere.

Clay Paky er et referansemerke i verdensklasse innen profesjonelle belysningssystemer. Det brede utvalget av Clay Paky-produkter inkluderer projektorer med bevegelig hoveddel og bevegelig speil, fargevekslere, følgelys, projektorer for arkitektonisk belysning og ulike lyseffekter.

De profesjonelle sektorene som bruker lyseffekter fra Clay Paky er: Teater, fjernsyn, livearrangementer, diskoteker og nattklubber, varemesser, fornøyelsesparker, butikker, kjøpesentre, konferanser, bransjeutstillinger, bilutstillinger og mange andre sektorer innen underholdningsbransjen og arkitektonisk belysning.

OSRAM lamper og LED-moduler