How will you live in the future?

How will you live in the future?

Mer informasjon

Lighting Design Award 2018

Træna Urban lighting - Norge

OSRAM AS nominert til Norsk Lyspris 2018 med Træna Urban LightingTræna Urban Lighting er et pilotprosjekt som ønsker å fremme mer bevisst bruk av belysning og lysdesign. Prosjektet ønsker å utprøve viktigheten og påvirkningen av disse tiltakene i utkantstrøk og rurale samfunn (i Nord-Norge), hvor kvaliteter som urørt natur, mørketid og nordlys er en viktig del av stedets identitet og særpreg.

Finne ut mer

Pressemelding 04.11.2016

Osram styrker ekspertisen i Smart City

Osram utvider sin ekspertise innen smarte utendørs belysningssystemer for byer ved å kjøpe en minoritetsandel av den nederlandske programvarespesialisten Tvilight. Belysningsprodusenten vil ha 47,5 prosent av selskapet, som byr sensorteknologi og smart lysstyringsprogramvare for blant annet smart city-løsninger.

Pressemelding 06.02.2017

Osram kjøper opp Maneri-Agraz, leverandør av belysningstjenester

Osram har styrket tjenestevirksomheten i USA og har kjøpt opp forretningsdriften i Maneri-Agraz Enterprises, basert i Houston, Texas, en nasjonal leverandør av energieffektive belysningsløsninger i kommersielle og industrielle fasiliteter.

Armaturer

Lysstyring og kontroller

Belysningsløsningstjenester

Hvordan kan vi støtte prosjektet ditt?


Som en total løsningsleverandør støtter vi deg med et omfattende utvalg av tjenester. Fra produktutvikling, konsulenttjenester og planlegging, til programmering, installasjon og vedlikehold.