Belysningsløsninger for sportsarenaer

Belysningsløsninger for sportsarenaer

Fascinasjonen med sport vil aldri slutte å fenge mennesker. Som eksperter innen belysning av sportsfasiliteter, bringer OSRAM Lighting Solutions den beste belysningen til enhver del av arenaen, slik at både idrettsutøvere og tilskuere kan nyte magien til det fulleste.

Belysningsløsninger for sportsarenaer

Belysningsløsninger for sportshaller, gymnastikkhaller og flerbrukshaller

Sport er mer enn bare en konkurranse for topputøvere, mål og seire, og mer enn en fritidsaktivitet. Sport er emosjoner, i gode og onde dager, og det gjelder både store og små anledninger. Og derfor er det rette lyset kritisk – for idrettsutøvere, dommere, tilskuere og kameraer.

Mer informasjon
Energirevisjon

Energirevisjon

Analyse av eksisterende lysinstallasjon og utvikling av nye lyskonsepter med fokus på bærekraft.

mer
Finansiering

Finansiering og kontrahering

OSRAM Financing Servicxes lar kundene oppgradere belysningssystemene sine nå og betale i praktiske avdrag. OSRAM Contracting Services kombinerer fleksible finansieringsalternativer med ytterligere tjenester, som vedlikehold.

mer
Avtaler

Driftsservice

Jobben vår slutter ikke når lysene slås på. Driftstjenester, som fjernovervåking, vedlikehold eller innholdsstyring er bare del av tjenestepakken vår.

Støtte til lysplanlegging

Støtte til lysplanlegging

Støtte for belysningsdesignkonseptet ved behov fra armatursystemer og oppfattelse, justering og måling av lysbruksområder, til visualisering av belysningsløsningsprosjekter.

Tilpasning

Tilpasning

Utvikling av individuelle armaturer og/eller lysløsninger etter forespørsel fra kunden.

Igangsetting

Igangsetting

OSRAM Lighting Solutions slår på lyset - hvor, når og hvordan du trenger det.